TAVOLA RASA

EEN NIEUW BEGIN

'Tabula Rasa' staat voor een nieuw begin, met elke dag een onbeschreven blad dat we naar onze hand kunnen zetten en kunnen vullen met dromen, kansen en avonturen.

Een nieuw begin ontstaan uit een drang naar meer vrijheid, meer zelfstandigheid en meer stilstaan en dus doen wat je écht graag doet.

Een nieuw begin, maar met veel ervaring in de foodtruckwereld! Met heel veel dank aan mijn ouders.

Mijn nieuw begin is een lege tafel, waarin de indrukken van mijn leven gegraveerd zullen worden. Ik wil ze vullen met eten dat puur is, eenvoudig maar oh zo smaakvol, eten waar men instant gelukkig van wordt.

De ideale combo voor mij want ik hou van de mens, van gastvrijheid en van eten en de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Het citroentje in mijn logo staat voor vakantie en de zon, voor de kleur die net dát oproept, voor limoncello, voor de toets die een gerecht naar een hoger niveau tilt én voor de uitspraak 'Live your life with zest!' want dat is waar ik voor sta!

Ik doe dit vol overgave, met alle positiviteit die door mijn lijf zindert, alle voelsprieten actief, enthousiasme alom, met een hele grote glimlach naar mijn nieuwe toekomst!

Ik zou zeggen 'A Tavola'! en geniet want ik presenteer u mijn TAVOLA RASA.

Liefs

Elke